High ranja original

Wat zit er in deze uitgebreide high ranja?
High Ranja, dat is High Tea, maar dan met een proeverij van de lekkerste ranja’s plus hartige, zoete en fruitige hapjes! Naast onbeperkt ranja staan er allemaal lekkere huisgemaakte gerechtjes op het menu. zoals: arretjescake, gebak van de dag, appel-kruimelgebak, een fris yoghurtje met vers fruit, scones met clotted cream en jam,  kruidkoek, vers fruit met discodip, allerlei lekkere snoepjes, mini hamburger, mini soepje, mini panini en als topper feestelijke sterrenflikkers! Jam!

Wat kost het?
Deze uitgebreide high ranja kost 12,95 per persoon.

Spelregels
Vanaf 2 personen. Wel graag even reserveren van tevoren! Je kunt een mailtje sturen naar info@spekbonen.nl.

——————————————————

High ranja – bioscoop kinderfeestje

Wat zit er in het feestje?
Bij City Cinema ga je naar de film. Bij spek & bonen krijgen jullie een high ranja. High Ranja, dat is high Tea, maar dan met een proeverij van de lekkerste ranja’s plus zoete en fruitige hapjes! Naast onbeperkt ranja staan er allemaal lekkere huisgemaakte zoetigheden en snoepjes op je te wachten, zoals: arretjescake, gebak van de dag, appel-kruimelgebak, een fris yoghurtje met vers fruit, scones met clotted cream en jam,  kruidkoek, vers fruit met discodip, allerlei lekkere snoepjes en als topper feestelijke sterrenflikkers!

Wat gaan jullie doen?
Afhankelijk van de aanvangstijd van de film, gaan jullie eerst naar de film bij City Cinema Venlo en daarna gaan jullie met z’n allen naar spek & bonen Venlo of omgekeerd.

Bij spek & bonen heet een medewerker jullie welkom en begeleidt jullie naar de tafel waar een ranja-proeverij klaar staat. Vervolgens wordt er gezongen voor de jarige en kunnen de cadeautjes worden uitgepakt. (dit mag natuurlijk ook thuis.) Dan serveren we de etagere met al het lekkers.

Wat kost het Bioscoopfeestje?
Het Bioscoopfeestje kost 13,95 per kind, bij een 3D film is de prijs 14,95 per kind.

Spelregels
Het minimum aantal kinderen voor dit kinderfeestje is 6.
Dit feestje kan alleen op zaterdagmiddag.
Dit feestje is voor kinderen t/m 12 jaar.
Er dient minimaal 1 begeleider van 18 jaar of ouder bij te zijn.
Ga je eerst naar de film dan is de aanvang van dit kinderfeestje tussen 13.30 en 14.00 uur. Na afloop van de film ga je naar spek & bonen voor de high ranja. Het feestje eindigt om 17.00 uur.

Ga je eerst genieten van de high ranja dan is de aanvang van dit kinderfeest 14.00 uur. De eindtijd is afhankelijk van de begintijd van de film.
Ouders/begeleiders betalen alleen het filmticket, of als ze ook graag mee willen smullen, kan dat natuurlijk ook.

Het is zowel bij CityCinema als spek & bonen niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.
Bij dit feestje worden alleen kinderfilms vertoond.

Reserveren kan alleen telefonisch via CityCinema via 077 474 1234