High ranja Spek & bonen bij je thuis!

Onze fameuze high ranja’s zijn vanaf nu te reserveren voor bij je thuis. Feestje in zicht? Pimp the party en verras de jarige met lekkere smikkel en smul. Slingers, Feesthoedjes en sterreflikkers included.

Kan ook als er niemand jarig is trouwens. Verrassing nóg groter 😋

High five!
team spek & bonen

Wat zit er in de high ranja?
High Ranja, dat is High Tea, maar dan met een proeverij van de lekkerste ranja’s plus zoete en fruitige hapjes! Naast 3 soorten ranja staan er allemaal lekkere huisgemaakte gerechtjes op het menu. Zoals: arretjescake, appel-kruimelgebak, een fris mini yoghurtje met frozen berry,  mini sandwich met vruchtenhagel en eentje met jam, aardbei-marshmallow-druif spiesje, allerlei lekkere snoepjes, marshmallow met discodip, boerencupcake met peer, roomsoesjes met chocodip en chocolate chip cookies van Gita. Dit alles wordt feestelijk bij je thuisgebracht met ballonen, slinger, feesthoedjes, confetti, kaarsjes, etagere en als topper feestelijke sterrenflikkers! Jam!

Wat kost het?
Deze uitgebreide high ranja kost 14,50 per persoon. Minmaal 2 personen. Betalen bij voorkeur contant, maar tikkie kan ook.

Spelregels
De high ranja wordt thuisbezorgd in Venlo, Blerick, Velden en Tegelen. Woon je verder weg, informeer naar de mogelijkheden.

Te reserveren voor vrijdag, zaterdag en zondag. Andere dagen zijn op aanvraag. Graag minimaal 1 dag van tevoren reserveren, dan maken wij er een feestje van! Wil je dit ook? stuur dan een appje naar 06-13608815 of een mailtje naar info@spekbonen.nl.

high ranja spek & bonen venlo high tea kids