Dagje Venlo gepland of woon je er in de buurt? Stap dan eens binnen bij Spek & Bonen, een koffiezaak en winkel ineen. Jij aan de koffie, je kind blij
met de zandbak, treintafel of verkleedspullen, want ook dat is er allemaal.

Winkel met kinderen …. dat kan. Bij spek & bonen kun je rustig rondstruinen terwijl je kroost speelt!
In deze winkel vind je kinderkleding, hebbedingetjes en ze serveren er goede koffie. Extra fijn: de menukaart is er 100% kidsproof. Wedden dat ze hier niet meer weg willen?

Gelukkig zijn er ook leuke plekjes buiten de Randstad waar het chill is om met kids naar binnen te stappen. Zo’n plek is Spek & Bonen in Venlo.
Kortom, een super relaxte koffie- en lunchhotspot met heerlijke gerechten, koffie, thee en sapjes op de kaart. De high-ranja (ja je leest het goed ? is succes verzekerd! Fijne bijkomstigheid… je shopt er ook nog eens de leukste hebbedingen en accessoires voor kids. Hup hup naar Venlo dus!

Lees hier de hele blog.

Voor deze video zijn we een koffietje gaan drinken bij Spek & Bonen. Dit is een kidscafe en winkeltje op de parade in Venlo. Ze hebben er heerlijke koffie en zelfgemaakte taartjes! Ook kun je er het perfecte kraamcadeau of iets leuks voor in je interieur shoppen!

kijk hier de vlog.

Deze is van een hele tijd geleden, onze indeling is inmiddels helemaal anders…..

Ik at een boterham met kip-kerrie. Deze zag er niet alleen prachtig uit, maar smaakte ook nog eens super goed. Bonuspunten voor de menukaart met verschillende soorten ranja, en nóg meer bonuspunten omdat je een ‘high ranja’ kan doen. Denk: high tea, maar dan met ranja. Super leuk bedacht!

lees hier het hele blog