spelen // lunchen // ontbijten  // gebak //  koffie // smoothie

Beetje koffiedrinken, lekker lunchen en ook nog wat supervette kinderkleding en cadeautjes scoren, terwijl de kids zichzelf amuseren… Hoe relaxt is dat?! Heeeel relaxt! Bij spek & bonen snappen we dat. Bij ons kunnen papa’s en mama’s ongegeneerd chillen met hun kroost. 
De deur van ons kidsproof cafe staat normaliter open op maanden en van woensdag t/m zondag open van ’s morgensvroeg tot en met lunchtijd. Tot snel! Nu tijdens de horeca lockdown zijn onze openingstijden iets anders, zie hierbeneden.

kidsconceptstore

We hebben de tofste merken in onze winkel, zowel online als offline op de parade in Venlo. We hebben merken als mini rodini, tiny cottons, wander & wonder, one day parade, lotiekids, little Indians, liewood, meri meri en meer. Ook nu tijdens de horeca lockdown is onze winkel gewoon geopend.

Lock down
Vanwege de coronamaatrdegelen is onze horeca tijdelijk gesloten. Wel is onze winkel open voor click & collect.

Hebben ze hier ook hagelslag?

Natuurlijk. En ranja. En taartjes. En chocopasta. En eh, nou ja, heel veel. Maar voor alle duidelijkheid: op onze menukaart staan vooral ook lekker brood, salades en soepen voor grote mensen. Alles wordt ter plekke vers gemaakt van producten die we met zorg uitgezocht hebben. Erg blij zijn we met onze biosapjes van de boer, biothee en taarten. Jammie!

Tsjoeke tsjoeke tuut tuut

In onze speelhoek staat een treintafel die echt supercool is, al zeggen we het zelf. Er zijn autootjes, verkleedspullen en nog veel meer en voor Picasso’s in de dop hebben we bakken vol tekenmateriaal.  Onze speelhoek verandert continu en wordt om de zoveel tijd aangevuld met nieuwe dingen, want ja, we willen niet dat onze boefjes zich gaan vervelen natuurlijk.

Het is hier geen speeltuin! (wel dus…)

Bij spek & bonen doen we niet moeilijk over knoeipotjes, wiebelkonten en klimgeiten. Kleine apen hoeven bij ons niet braaf op een stoel te blijven zitten en kruimels op de grond? Tsja, dat kan gebeuren…

Adres & contact

Parade 24
5911 CC Venlo
info@spekbonen.nl
tel.: 06 835 779 32

kvk: 66628288
btw-nummer: NL856637099B01

Openingstijden winkel en horeca voor de lock down.

maandag 9.00 – 14.00 uur
dinsdag gesloten
woensdag 9.00 – 14.00 uur
donderdag 9.00 – 14.00 uur
vrijdag 9.00 – 14.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur
zondag 9.00 – 14.00 uur