spelen // lunchen // ontbijten  // gebak //  koffie // smoothie

Beetje koffiedrinken, lekker lunchen en ook nog wat supervette hebbedingetjes scoren, terwijl de kids zichzelf amuseren… Hoe relaxt is dat?! Heeeel relaxt! Bij spek & bonen snappen we dat. Bij ons kunnen papa’s en mama’s ongegeneerd chillen met hun kroost. De deur van ons kidsproof cafe staat van woensdag t/m zondag open van ’s morgensvroeg tot etenstijd. Tot snel!

Hebben ze hier ook hagelslag?

Natuurlijk. En ranja. En taartjes. En chocopasta. En eh, nou ja, heel veel. Maar voor alle duidelijkheid: op onze menukaart staan vooral ook lekker brood, salades en soepen voor grote mensen. Alles wordt ter plekke vers gemaakt van producten die we met zorg uitgezocht hebben. Erg blij zijn we met onze biosapjes van de boer, biothee en taarten. Jammie!

Tsjoeke tsjoeke tuut tuut

In onze speelhoek staat een treintafel die echt supercool is, al zeggen we het zelf. Er zijn autootjes, verkleedspullen en nog veel meer en voor Picasso’s in de dop hebben we bakken vol tekenmateriaal.  Onze speelhoek verandert continu en wordt om de zoveel tijd aangevuld met nieuwe dingen, want ja, we willen niet dat onze boefjes zich gaan vervelen natuurlijk.

Het is hier geen speeltuin! (wel dus…)

Bij spek & bonen doen we niet moeilijk over knoeipotjes, wiebelkonten en klimgeiten. Kleine apen hoeven bij ons niet braaf op een stoel te blijven zitten en kruimels op de grond? Tsja, dat kan gebeuren…

Adres & contact

Parade 24
5911 CC Venlo
info@spekbonen.nl
tel.: 06 835 779 32

kvk: 66628288
btw-nummer: NL856637099B01

Openingstijden

Carnaval: wij zijn gesloten van vrijdag 21 feb t/m dinsdag 25 feb.

Woensdag t/m vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 9:00 tot 17:00 uur
Zondag 9:00 tot 14:00 uur