We hebben iets heel leuks voor jullie bedacht!

Omdat het bijna vakantie is, vinden we dat het tijd wordt voor wat entertainment. Dus hebben we iets leuks verzonnen om er een hele gezellige middag van te maken. Jullie kunnen een super goed gevuld pasrek door ons laten samenstellen. We komen deze dan gratis bij je thuis bezorgen en de dag erna weer ophalen. We maken een leuk rekje voor je met al onze toffe merken: Mini Rodini, Tiny Cottons, Piupiuchick natuurlijk, Lotiekids, Little Indians en ook nog wat leuke sale items met vette korting. Zijn er kledingstukken die je zeker op je rekje terug wilt zien, laat het ons weten.

Dit wil ik! Wat moet ik doen?
Het enige dat jij hoeft te doen is de maat van je kiddo aan ons doorgeven via
app (0613608815) of mail (info@spekbonen.nl) en of het een jongen of een meisje is. Zijn er kledingstukken die je zeker op je rekje terug wilt zien, laat het ons weten.

We kunnen het bij je komen bezorgen. We komen het rekje brengen in een straal van ongeveer 15 kilometer, dat is van Arcen tot en met Belfeld en van Venlo tot en met Maasbree / Panningen en van Blerick tot en met Sevenum / Horst. Wil je liever een pastas ipv een rekje dan kan dat natuurlijk ook.
Maar je kunt het natuurlijk ook komen halen als je toe bent aan een uitje. Dan trakteren we je op een heerlijk kopje koffie en maken we er een mooie pas-tas van.  

Dus bestel een leuk rekje voor je eigen kiddo of samen met een vriendin, ga lekker passen, hou een te gekke modeshow thuis en maak leuke foto’s. Kortom: maak er iets gezelligs van!

En als extraatje doen we er kinderchampagne bij. Want bij een fancy modeshow hoort natuurlijk champagne.