In de maattabel kinderkleding kun je bepalen welke kledingmaat het beste geschikt is voor je kindje. Met behulp van de leeftijd in maanden of de lengte in centimeters bepaal je eenvoudig en snel de meest geschikte kledingmaat per merk.

Liewood

Badkleding
Zit je tussen twee maten dan raden we aan om de grootste te nemen. Kies de maat obv de lengte van je kind. Bijvoorbeeld, maat 104-110 is voor kinderen met een lengte tussen 104-110 cm en een borst omtrek van 58 cm.

sizechart_liewood_maattabel

Sandalen
Om de juiste maat vinden, selecteer de maat obv de voetlengte. Dat is van de hak tot het puntje van de grote teen. Het handigste is om de voet op papier tekenen en dit te meten. Tel daar een beetje extra ruimte bij op zodat het voetje nog kan groeien.

afmeting van de bovenzijde vd sandaal.

Little indians

Kleding van Little Indians valt op de maat.

maattabel little indians

Lötie kids

Mini rodini

Om de juiste maat te vinden, selecteer de maat volgens de lengte van je kind. Bijvoorbeeld, maat 104/110 is geschikt voor kinderen met lengte 104 - 110 cm. Als je kiddo tussen 2 maten in zit, kies dan de maat die het dichtste bij de lengte van je kind zit. leeftijd is slechts een indicatie, het is daarom het beste om van de lengte uit te gaan.

One day parade

old_maattabel