Openingstijden vanaf 28 april

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10.00 – 17.00 uur (horeca vanaf 12 uur)
donderdag 10.00 – 17.00 uur (horeca vanaf 12 uur)
vrijdag 10.00 – 17.00 uur (horeca vanaf 12 uur)
zaterdag 10.00 – 17.00 uur (horeca vanaf 12 uur)
zondag gesloten

Terras

Joehoe! Ons terras is geopend! En we hebben een hele grote grondbox van boxenland, zodat je kiddo lekker veilig kan spelen en jullie relaxed kunnen lunchen. Reserveren kan aan de deur, of vooraf via mail: info@spekbonen.nl of WhatsApp 06-13608815. Tot snel!

spelen // lunchen // ontbijten  // gebak //  koffie // smoothie

Beetje koffiedrinken, lekker lunchen en ook nog wat supervette kinderkleding en cadeautjes scoren, terwijl de kids zichzelf amuseren… Hoe relaxt is dat?! Heeeel relaxt! Bij spek & bonen snappen we dat. Bij ons kunnen papa’s en mama’s ongegeneerd chillen met hun kroost. 
De deur van ons kidsproof cafe staat open van woensdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur. Tot snel! 

kidsconceptstore

We hebben de tofste merken in onze winkel, zowel online als offline op de parade in Venlo. We hebben merken als mini rodini, tiny cottons, wander & wonder, one day parade, lotiekids, little Indians, liewood, meri meri en meer. 
Onze winkel is open van woensdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.

Hebben ze hier ook pannenkoeken?

Natuurlijk. We hebben pancakes in de lekkerste varianten met veel fruit of stoere bacon. En ranja. En taartjes. En eh, nou ja, heel veel. Maar voor alle duidelijkheid: op onze menukaart staan vooral ook lekker brood, salades en soepen en ook pancakes voor grote mensen. Alles wordt ter plekke vers gemaakt van producten die we met zorg uitgezocht hebben. Erg blij zijn we met onze biosapjes van de boer, biothee en taarten. Jammie!

Tsjoeke tsjoeke tuut tuut

Nu alleen het terras geopend is hebben wij een heuse speelhoek op het terras. Er staat nl. een grote grondbox van boxenland.nl. Hier kan je kiddo lekker spelen terwijl jij geniet van onze heerlijke pancakes en verse koffies! 

Het is hier geen speeltuin! (wel dus…)

Bij spek & bonen doen we niet moeilijk over knoeipotjes, wiebelkonten en klimgeiten. Kleine apen hoeven bij ons niet braaf op een stoel te blijven zitten en kruimels op de grond? Tsja, dat kan gebeuren…

Adres & contact

Parade 24
5911 CC Venlo
info@spekbonen.nl
tel.: 06 136 088 15

kvk spek & bonen vof: 66628288
btw-nummer: NL856637099B01