spelen // lunchen // ontbijten // kinderen //  shoppen

Beetje koffiedrinken, lekker lunchen en ook nog wat supervette hebbedingetjes scoren, terwijl de kids zichzelf amuseren… Hoe relaxt is dat?! Heeeel relaxt! Bij spek & bonen snappen we dat. Bij ons kunnen papa’s en mama’s ongegeneerd chillen met hun kroost. De deur van ons kidsproof cafe staat van woensdag t/m zondag open van ’s morgensvroeg tot etenstijd. Tot snel!

Hebben ze hier ook hagelslag?

Natuurlijk. En ranja. En taartjes. En chocopasta. En eh, nou ja, heel veel. Maar voor alle duidelijkheid: op onze menukaart staan vooral ook lekkere sandwiches, salades en soepen voor grote mensen. Alles wordt ter plekke vers gemaakt van producten die we met zorg uitgezocht hebben. Erg blij zijn we met onze biosapjes van de boer, biothee en huisgemaakte taarten. Jammie!

Tsjoeke tsjoeke tuut tuut

In onze speelhoek staat een treintafel die echt supercool is, al zeggen we het zelf. Er zijn autootjes, verkleedspullen en nog veel meer en voor Picasso’s in de dop hebben we bakken vol tekenmateriaal.  Onze speelhoek verandert continu en wordt om de zoveel tijd aangevuld met nieuwe dingen, want ja, we willen niet dat onze boefjes zich gaan vervelen natuurlijk.

Het is hier geen speeltuin! (wel dus…)

Bij spek & bonen doen we niet moeilijk over knoeipotjes, wiebelkonten en klimgeiten. Kleine apen hoeven bij ons niet braaf op een stoel te blijven zitten en kruimels op de grond? Tsja, dat kan gebeuren…

Spek en andere vettigheden

Liefhebbers van leuke, originele hebbedingetjes wisten de weg naar spek design al te vinden. Het assortiment van spek & bonen is nog iets meer gericht op kinderen. We struinen stad en land (lees: heel Europa en het hele web) af op zoek naar de vetste spullen. Van posters tot servies en van speelgoed tot accessoires, alles in onze winkel is mooi gemaakt, kei hip en je vindt ze zeker niet op elke hoek van de straat.

Adres & contact

Parade 24
5911 CC Venlo
info@spekbonen.nl
tel.: 06 136 088 15

Openingstijden (vanaf 1 juni 2020)

maandag 9.00 – 14.00 uur
dinsdag – gesloten
woensdag 9.00 – 14.00 uur
donderdag 9.00 – 14.00 uur
vrijdag 9.00 – 14.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur
zondag 9.00 – 14.00 uur

Online kun je 24/7 shoppen. In Venlo, Blerick, Hout-Blerick, Boekend, Velden en Tegelen bezorgen we voor 3,95. In de rest van Nederland bezorgen we voor 5,75. En vanaf 35,-bezorgen we gratis.