spelen // lunchen // ontbijten  // gebak //  koffie // smoothie

Beetje koffiedrinken, lekker lunchen en ook nog wat supervette kinderkleding en cadeautjes scoren, terwijl de kids zichzelf amuseren… Hoe relaxt is dat?! Heeeel relaxt! Bij spek & bonen snappen we dat. Bij ons kunnen papa’s en mama’s ongegeneerd chillen met hun kroost. De deur van ons kidsproof cafe staat van maanden en woensdag t/m zondag open van ’s morgensvroeg tot en met lunchtijd. Tot snel!

Hebben ze hier ook hagelslag?

Natuurlijk. En ranja. En taartjes. En chocopasta. En eh, nou ja, heel veel. Maar voor alle duidelijkheid: op onze menukaart staan vooral ook lekker brood, salades en soepen voor grote mensen. Alles wordt ter plekke vers gemaakt van producten die we met zorg uitgezocht hebben. Erg blij zijn we met onze biosapjes van de boer, biothee en taarten. Jammie!

Tsjoeke tsjoeke tuut tuut

In onze speelhoek staat een treintafel die echt supercool is, al zeggen we het zelf. Er zijn autootjes, verkleedspullen en nog veel meer en voor Picasso’s in de dop hebben we bakken vol tekenmateriaal.  Onze speelhoek verandert continu en wordt om de zoveel tijd aangevuld met nieuwe dingen, want ja, we willen niet dat onze boefjes zich gaan vervelen natuurlijk.

Het is hier geen speeltuin! (wel dus…)

Bij spek & bonen doen we niet moeilijk over knoeipotjes, wiebelkonten en klimgeiten. Kleine apen hoeven bij ons niet braaf op een stoel te blijven zitten en kruimels op de grond? Tsja, dat kan gebeuren…

 

Adres & contact

Parade 24
5911 CC Venlo
info@spekbonen.nl
tel.: 06 136 088 15

Openingstijden stenen winkel (va 15 okt)

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 9.00-14.00
Donderdag 9.00-14.00
Vrijdag 9.00-14.00
Zaterdag 9.00-17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Horeca
Vanwege de coronamaatrdegelen is onze horeca tijdelijk gesloten.
Jullie kunnen we nog steeds bij ons terecht voor koffietjes, smoothies en ons super lekkere homemade gebak.
Allemaal ‘to go” uiteraard.

Online shop je 24/7.
Verzonden voor 5,75 en vanaf 50,- wordt het geheel gratis bij je thuis afgeleverd.
In regio Venlo wordt is verzending en retour gratis va 10,-. Kijk hier voor de regio Venlo woonplaatsen.

 

Spek en andere vettigheden

Liefhebbers van leuke, originele cadeautjes wisten de weg naar spek & bonen al te vinden. Sinds kort shop je ook de hipste kinderkleding bij spek & bonen. We mogen met trots zeggen dat we officieel verkooppunt zijn van oa mini rodini, tiny cottons en het super nieuwe wander & wonder. (maat 86 t/m 128 & newborn)
Op zoek naar de veste kleding en spulletjes struinen we stad en land (lees: heel Europa en het hele web) af. Van jurkjes tot servies en van speelgoed tot accessoires, alles in onze winkel is mooi gemaakt, bijna altijd duurzaam, kei hip en je vindt ze zeker niet op elke hoek van de straat.

Hebben ze hier ook hagelslag?

Natuurlijk. En ranja. En taartjes. En chocopasta. En eh, nou ja, heel veel. Maar voor alle duidelijkheid: op onze menukaart staan vooral ook lekkere sandwiches, salades en soepen voor grote mensen. Alles wordt ter plekke vers gemaakt van producten die we met zorg uitgezocht hebben. Erg blij zijn we met onze biosapjes van de boer, biothee en huisgemaakte taarten. Jammie!

Tsjoeke tsjoeke tuut tuut

In onze speelhoek staat een treintafel die echt supercool is, al zeggen we het zelf. Er zijn autootjes, een poppenwieg en nog veel meer en voor Picasso’s in de dop hebben we bakken vol tekenmateriaal.  Onze speelhoek verandert continu en wordt om de zoveel tijd aangevuld met nieuwe dingen, want ja, we willen niet dat onze boefjes zich gaan vervelen natuurlijk.

Het is hier geen speeltuin! (wel dus…)

Bij spek & bonen doen we niet moeilijk over knoeipotjes, wiebelkonten en klimgeiten. Kleine apen hoeven bij ons niet braaf op een stoel te blijven zitten en kruimels op de grond? Tsja, dat kan gebeuren…