Welke maat Salt Water Sandals heb ik nodig voor mijn kind? Joehoe, de temperaturen gaan omhoog! En dat betekent blote benen en sandalenweer! En wij vinden salt water sandalen de allerfijnste sandalen die er zijn. Dit is waarom:

  1. Ze zijn super mooi. Ze zijn gemaakt va leer in toffe kleuren (denk bijvoorbeeld aan rosé goud!)
  2. De sandalen kunnen in het water. Sterker nog: als je ze nat maakt, zitten de sandalen daarna nog veel fijner! Je kunt ze in plaats van waterschoentjes gebruiken.
  3. Ze zitten lekker. Stel dat de sandalen in het begin nog niet zo lekker zitten: maak ze nat en draag ze. Hierdoor wordt het leer soepel en gaan de sandalen naar je voet staan.
  4. De kwaliteit van de Salt Watersandals is super. Deze sandalen blijven echt mooi. Je kunt ze makkelijk doorgeven aan een jonger kindje. En daarna waarschijnlijk nog wel een keer!

Welke maat Salt Water Sandals heeft mijn kind?

Dat hangt ten eerste af van het model dat je kiest. Alle modellen zijn trouwens unisex, dus voor jongens én meisjes.

  1.  De Swimmer is een fijn model met dikkere zolen dan de original. Dit model is perfect voor smalle tot normale voeten. Je kunt het gevlochten leer iets uit elkaar trekken, waardoor je voet er beter in gaat.De Swimmer valt wat groter. Twijfel je tussen twee maten, neem dan de kleinste maat! Om zeker te weten dat je de juiste maat van de Salt Water sandals bestelt, adviseren we je om de maattekening uit te printen op 100%. De sandalen zijn uitgerust met roestvrije gespen en kunnen zelfs in de wasmachine.
  2. De Surfer is perfect voor alle maten voetjes heeft. De gespjes bij de enkel en op de wreef kun je namelijk verstellen. Dus ideaal voor brede en voor smalle voeten en ook voetjes met een hoge wreef is dit een goed model. De Surfer valt groot. Twijfel je tussen twee maten, neem dan de kleinste maat! Om zeker te weten dat je de juiste maat van de Salt Water sandals bestelt, adviseren we je om de maattekening uit te printen op 100%. De sandalen zijn uitgerust met roestvrije gespen en kunnen zelfs in de wasmachine.
  3. Het Original model is geschikt voor kinderen met een smalle voet. Deze sandaal is minder geschikt voor kinderen met een hoge wreef of brede voet. Zit je tussen 2 maten in? Kies dan de grootste maat. Om zeker te weten dat je de juiste maat van de Salt Water sandals bestelt, adviseren we je om de maattekening uit te printen op 100%. De sandalen zijn uitgerust met roestvrije gespen en kunnen zelfs in de wasmachine.

De juiste maat bepalen

Print de maattekening van Salt Water Sandals. Of zet de voet van je kind op een stuk papier. Ga met een pen rondom het voetje voor hele omtrek. Meet vervolgens het langste punt en ga uit van het grootste voetje.
We snappen dat je graag het hele seizoen plezier wil hebben van je sandalen. En als je in het begin van het seizoen sandaaltjes neemt die precies passen, dan heb je er niet heel de zomer plezier van. Maar als je sandalen op de ‘groei’ koopt, is de kans groter dat je kind gaat struikelen. Bovendien slijten de sandalen sneller. Zit je tussen 2 maten in? Kies dan wel voor het grootste model.

Voorbeeld: Maat 11 is Europese maat 28 en geschikt voor voeten van ongeveer 18 cm. Er is dan nog 1-1,3 cm ruimte over aan de voorkant.